Rólunk

Történetünk

A Mezinox-Metal Kft. Magyarország egyik leginnovatívabb rozsdamentes kertibútorok gyártásával foglalkozó cége.

Történetünk 2000-ben kezdődött, ekkor alapítottuk a mostani vállalkozásunk elődjét. Ez a vállalkozás jelenleg is üzemel, ipari termékekkel foglalkozik. Itt kezdtünk el a rozsdamentes anyaggal foglalkozni, tapasztalatot gyűjteni. Több sikeres és kevésbbé sikeres útkeresés után 2016-ban megalapítottuk a Mezinox-Metal Kft-t, ahol már kimondottan a rozsdamentes kertibútorok gyártására fókuszáltunk. Az eddig megszerzett tapasztalatokat átültettük a rozsdamentes kertibútorok gyártására és így létrejöttek varázslatosan szép, páratlanul tartós, gondozásmentes és nem mellesleg nagyon kényelmes bútoraink.

2019. novemberben szerepeltünk a TV2 Szépítők című műsorában, melyben minket kértek fel a téma szakértőjének és bemutatták bútorainkat, ami egy igen erős visszajelzés volt a helyes útirányról.

Termékeink
 • MRK-Mira Classica rozsdamentes kertibútor garnitúra
 • MRK-Mira Carina rozsdamentes kertibútor garnitúra
 • MRK-Mira Vario rozsdamentes kertibútor garnitúra
 • MRK-Mira Comodo rozsdamentes kertibútor garnitúra
 • Ristorante Quercia rozsdamentes étkezőasztal tölgyfa lappal
 • beltéri fémbútorok
 • rozsdamentes kandelláberek
 • MRK Gastronomia rozsdamentes argentin grill
 • MRK Gastronomia rozsdamentes grill akár beltérre is
 • MRK Gastronomia rozsdamentes tepsik, tetők, pizzatálcák
 • rozsdamentes tisztító, ápoló csomag
 • és természetesen amit Ön megálmodott, mi megvalósítjuk

Termékeinket mi magunk szállítjuk ki, hogy a gondos törődés ne szakadjon meg a gyártás végeztével és ez a legtöbb esetben díjmentes!

Jövőképünk

Célunk, hogy a Mira rozsdamentes kertibútorok és egyéb bel-és kültéri bútoraink, kandellábereink gyártása, fejlesztése mindig az élvonalba tartozzon.

Célkitűzésünk, hogy Közép-Európa legnagyobb rozsdamentes kertibútor gyártójává váljunk, és az európai piac meghatározó szereplője legyünk.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy termékeinkkel jobbá és felhőtlenné varázsoljuk kerti összejöveteleit. Hiszünk benne, hogy a minőségi élet az apróságokon múlik. Csészéből issza a kávét, vagy csak egy pohárból, a vacsorát a családdal az étkezőasztalnál fogyassza el, vagy csak a tv előtt ülve, a kertje egy élettel teli helyszín, ahol hétvégente baráti vagy családi összejövetelek vannak, vagy csak a telek egy része. Ezek az aprónak tűnő különbségek határozzák meg, hogy minőségi életünk van, vagy csak élünk!

A nemzetközi trendekkel haladva és bizonyos szempontból előtte járva olyan prémium minőségű termékeket kínálunk, amiknél soha többé nem okoz gondot az időjárás vagy a minőségromlás. Ügyfeleink a legkitűnőbb minőséget kapják a legújabb designba csomagolva. Nem csak egyszerűen egy terméket vásárol meg, hanem egyúttal a kertjének a legnemesebb díszét is!

Vezérelvünk

Teljesen gondozásmentes kertibútorokat, csúcsminőségű termékeket gyártani, ötvözve a legmodernebb technológiákat, a környezettudatosságot, valamint a szakmai felkészültséget, a rugalmasságot és a gyorsaságot.